Hem

# 01.jpg
# 02.jpg
# 03.jpg
# 04.jpg
# 05.jpg
# 06.jpg
# 07.jpg
# 08.jpg
# 09.jpg
# 10.jpg

Lantlig inredning hos Magasin Krantz

Magasinet säljer ut! From 1 september kommer vi ha en mindre verksamhet. Välkommen att ta del av vår utförsäljning. Uppge koden i kassan: FINAL

Är du intresserad av lantlig inredning? Då har du kommit rätt. Vi har ett av de största urvalen av lantligt på nätet. Vi levererar varje dag. Magasin Krantz bäst på lantlig inredning på nätet. Här handlar du lantligt till bra priser! Fraktfritt redan vid 700kr!! Frakt från 29kr!

Hos oss hittar du det bästa av lantlig inredning på nätet. Ett livstilsmagasin med ambitionen att vara bäst på lantligt. Vill du inreda in lantstil, fransk lantstil, romantisk stil eller Shabby Chic ? Då har du kommit rätt - vi har ett stort utbud av lantligt. Vi vurmar extra för Fransk Lantlig Inredning & Shabby Chic och Romantisk Stil. Hos Magasin Krantz hittar du också Maison Belle, miljövänliga rengöringspodukter från danska Isabella Smith. Du finner även sjalar, vackra smycken och antikviteter i små eller enstaka serier. För dig som gillar Romantisk Stil. Vi hoppas du ska få glädje av att besöka oss och hitta svensk eller fransk lantlig inredning som är vacker och som kan förgylla ditt hem. Perfekt för dig som älskar Shabby Chic, Fransk Lantstil och Fransk Lantlig inredning. Välkommen till Magasin Krantz - bäst på lantlig inredning på nätet.

Marius Fabre Aprikos

Marius Fabre Aprikos

Flytande tvål
129 kr
Collection Bianco

Collection Bianco

Cottonflower
19 kr